Weerstation Den Bosch
Goede nacht, welkom op de website van Weerstation Den-Bosch Woensdag 29 Mei 2024 01:48:11
Seizoenverwachting


Deze pagina is verplaatst naar de volgende link: http://www.weerstationdenbosch.nl/content/275/seizoensverwachting.html


Seizoenverwachting 2016

Maart

De maand Maart roert zijn staart.Begin maart is het wisselvallig en vallen er winterse buien.Vanaf de 10de wordt het tijdelijk zachter en droger met meer zon en mogen we even van de lente proeven.Na 17 maart opnieuw kouder,wisselvalliger en winterse buien.Na 25 maart opnieuw zachter weer maar wel licht wisselvallig.


April

De maand April zal het beter doen dan in 2015.Over het algemeen wordt het mooi weer en het kwik ligt enkele graden boven normaal.Na 16 april wordt het wisselvalliger en levert het kwik wat in.


Mei

Ook in de maand Mei ligt het kwik op een aangenaam niveau al is er wel meer kans op regen.


JUNI

De eerste 2 weken van juni lijken wisselvallig te verlopen en het kwik ligt rond of iets onder normaal.De tweede helft van juni verloopt droger en het wordt prima weer


JULI

Wordt de beste maand van de zomer.De maand lijkt droger te verlopen en vooral later in de maand wordt het warmer en is er een kans op een hittegolf.


Augustus geplaatst op 15-04-2016

Over het algemeen een prima zomermaand met aangename temperaturen.De neerslag ligt onder normaal.September geplaatst op 15-04-2016

Waarschijnlijk wat het zomerweer betreft wordt het een topmaand.Het kwik ligt enkele graden boven normaal en er valt weinig regen.


Oktober (Geplaatst op 09-09-2016)

De maand oktober wordt kouder dan we gewend zijn van deze maand.Er is zelfs kans op lichte vorst in de nacht.Over het algemeen is het wel een vriendelijke maand met flink wat zonneschijn en de neerslag ligt onder normaalNovember (Geplaatst op 09-09-2016)

Koudere en warmere fases wisselen elkaar af.Ik verwacht dat we in de ochtend een paar keer de ruiten van de auto moeten krabben.De neerslag ligt rond of boven normaal voor deze maand.De temperatuur ligt onder normaal.


December (Geplaatst op 09-09-2016)

De maand december wordt een stuk kouder dan voorgaande jaren.Vooral de eerste 2 misschien 3 weken is er veel kans op vorst en mogelijk dat er wel ergens geschaatst kan worden in nederland.Later in de maand draait de wind naar het zuidwesten wordt het minder koud en wordt het wisselvallig.Er is zelfs kans op een zuidwester storm.De temperatuur ligt onder normaal.


Of het allemaal klopt dat kunnen we pas achteraf vertellen.

.